GeboorteWinkel Herentals

Geboorte Winkel Herentals

Geboortewinkel | Babywinkel online

De GeboorteWinkel Herentals is de babywinkel waar u terecht kunt voor onder andere prachtig baby beddengoed, autostoeltjes, kleding en reisbenodigdheden van diverse topmerken. Bij ons vindt u alleen babyartikelen van betrouwbare en gerenommeerde kwaliteit. Denk aan merken zoals Jollein, Koeka, Lodger en Maxi-Cosi. Heeft u vragen of advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Slapen

De slaapafdeling van GeboorteWinkel Herentals bestaat uit baby beddengoed zoals lakentjes, dekentjes, slaapzakjes en nog veel meer. Wij hebben in samenwerking met verschillende kwaliteitsmerken een breed assortiment voor jongens en meisjes samengesteld zodat u vrijwel zeker het artikel dat u mooi vindt bij ons kunt vinden. Ga voor een stoere jungle kamer met groene details en gave lamp of kies voor iets sprookjesachtig en hang een sluier boven het bedje. De opties zijn eindeloos, de keuze is geheel aan u!

Thuis & Onderweg

GeboorteWinkel Herentals heeft verschillende baby artikelen voor thuis in het assortiment zoals verschillende kinderstoelen en boxkleden. Zo kan uw kindje optimaal spelen en mee draaien met de dagelijkse bezigheden in huis. Daarnaast bieden wij u verschillende artikelen om uw kindje veilig mee te kunnen nemen zoals een kinderwagen, autostoeltje of babydrager. Op deze manier kunt u uw kindje met de juiste artikelen veilig overal mee naar toe nemen, op bezoek of een dagje weg.

Verzorging

Om uw kindje goed te kunnen verzorgen heeft u verschillende hulpmiddelen nodig. Een van de artikelen waar u absoluut niet zonder kan is een aankleedkussen of washandjes. Het leuke is dat wij verschillende aankleedkussenhoezen verkopen zodat u kunt afwisselen en kunt wassen. Om uw kindje veilig te wassen is een babybadje gewenst waar uw baby goed in past. Na het badderen kunt u ze inwikkelen in een warme omslagdoek of schattig badjasje.

Voeding

Bij babyvoeding kunt u kiezen uit borstvoeding of flesvoeding. Indien u graag borstvoeding geeft maar niet altijd bij uw kindje bent is het mogelijk om moedermelk af te kolven middels een borstkolf. Ook wanneer u kiest voor flesmelk vindt u alles wat u nodig heeft op GeboorteWinkel Herentals , er is veel keus. Wanneer ze oud zijn kunnen ze zelf eten en is er een servies setje nodig, ook deze hebben we op GeboorteWinkel Herentals. Alles is veilig en geheel gemaakt voor het gebruik door kinderen.

Speelgoed

Het kinderspeelgoed dat u bij ons momenteel kunt krijgen is niet bedoeld voor hele jonge baby’s maar wel voor kinderen vanaf 1 jaar. Wij hebben fantastische loopautos en loopfietsen in het assortiment die goed zijn voor de motorische ontwikkeling van uw kindje. Daarnaast is het leuk speelgoed dat uw kind een gevoel van vrijheid geeft, van puzzels tot knuffels en van keukens tot poppenwagens. Er is genoeg keuze voor uw kindje of om cadeau te geven met kraamvisite of een verjaardag!

GeboorteWinkel Herentals

Translate »
X